Legume la tigaie

de vero_closca in Mancaruri de post, 12 Apr 2010 | 7510 vizualizari

 

o reteta delicioasa mai ales in zilele de post!

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi fierti in coaja(poate ti-au ramas de la salata orientala)
  • 1 ardei gras mare si rosu
  • 1 borcanel ciuperci feliate
  • 2 cepe verzi
  • 2 catei de usturoi
  • putin ulei de masline
  • sare
  • piper
  • cimbru
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume la tigaie:

Incingi uleiul si pui intai cartofii sa se caleasca.

Adaugi ardeiul,ciupercile, apoi ceapa si usturoiul.

Calesti usor legumele,cat sa se inmoaie putin,presari cu sare ,piper si cimbru si servesti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ghiveci de toamna